KOJI SUSHI

Recentreview


4.5 stars out of 252 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Koji Sushi. Want to know more? Find out more.

28 Jan 2023 at 21:48 Waren wat later als gezegd maar excuseerde zich, en kreeg wat extra sushi
23 Jan 2023 at 11:22 ondanks het slechte weer bijna op tijd geleverd wat een luxe. Het eten was ook top dus dik in orde
22 Jan 2023 at 20:46 Super lekker en op de afgesproken tijd geleverd
20 Jan 2023 at 21:03 Manifique
20 Jan 2023 at 7:51 Er stond een uur, maar daar was de vezorgtijd niet bijgerekend, dus hebben we 1,5u gewacht. Op zich niet erg, maar de kids aten mee, dus dan werd het wat laat voor hun... Wel helemaal in orde en lekker!
19 Jan 2023 at 18:32 Heel lekkere sushi!
9 Jan 2023 at 20:49 Eten was super lekker!
9 Jan 2023 at 0:30 Bezorging was laat maar zeer vriendelijk personeel. Het eten viel wat tegen, de Thaise curry kwam met te weinig rijst. Ieder had bakjes gebakken rijst en noedels apart maar dit waren vooral groenten en amper rijst of noedels jammer genoeg.
8 Jan 2023 at 22:25 *120 min
6 Jan 2023 at 22:58 Always the BEST sushi in Hasselt. The only place I order now!
30 Dec 2022 at 20:22 Heel lekker eten. We hadden wel levering gevraagd om 17u....we hebben ons eten pas om 17u35 gekregen.....
26 Dec 2022 at 21:47 Om 19u00 besteld, leveringstermijn was 40min. Pas om 22u10 geleverd. 8tal keer moeten bellen tot we binnen geraakten (+-30min tussen eerste en laatste poging). Zaten meerdere haren in het eten maar hey, we kregen een gratis cola... Geld niet waard.