KOJI SUSHI

KOJI SUSHI Koji Sushi

order food online

Recentreview


4 stars out of 192 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Koji Sushi. Want to know more? Find out more.

24 Jun 2022 at 21:32 Heel erg lekker en vers!
9 Jun 2022 at 11:33 Lekkere wok, met veel scampi's.
30 May 2022 at 19:52 Zeker niet aan te raden! Zeer weinig vlees en overdreven veel diepvries groenten!
29 May 2022 at 18:28 De Dimsum met kip was nog rauw vanbinnen. Het was nog glibberig en er zaten zelfs harde stukjes bot in vanbinnen. De sushi was wel oké.
1 May 2022 at 8:12 Zeer lekkere sushi, lekker vers, een aanrader!
30 Apr 2022 at 20:25 Heel lekker en super snel. Top
28 Apr 2022 at 4:01 Waarschijnlijk een nieuwe kok, niet zo goed als anders.
17 Apr 2022 at 20:31 Heel vlotte bezorging en alles was tiptop in orde!
5 Apr 2022 at 16:54 Ik had op tijd besteld en het eten was op tijd terplaatse Ik had enkele gerechten besteld die ik anders niet neem en blijkbaar met reden
4 Apr 2022 at 20:05 Zeer lekkere sushi! Alleen jammer dat er een servette onder de dimsum gelegd was, hierdoor plakte dit volledig aan de dimsum.
2 Apr 2022 at 21:55 Sushi was zuur, niet voor herhaling vatbaar
1 Apr 2022 at 21:06 Ik moest 1,5 uur wachten op de levering. Daarom waren dragon eye sushi niet meer eetbaar, ik heb ze gewoon weggegooid. De rest was ook niet lekker. De slechste sushi ever!